Там, където бихте изпратили приятели. Но първо сте вие

Ако сте по летните почивки и дестинации, ако топлото уединение с приятна компания и приказни гледки е Вашият тип туризъм,
обезателно трябва да се класирате за почивка в къщите за гости от комплекса Керамоти апартмънтс в Гърция.
После ще изпращате всички приятели и познати натам.
Към перфектната лятна почивка. Но първо вие. Обезателно!
Защо? За лятото е просто невероятно!!!
Само си го представете…

Самостоятелни къщи за гости в китно селце на морето

Чудно. Точно за уединение и разпускане с приятелска компания. Какво по-конкретно предлагат къщите за гости в комплекса Керамоти апартмънтс?

 

  • Страхотни гледки и близост до легендарния плаж на Керамоти ще ви изяснят защо Керамоти-Гърция е сред най-предпочитаните дестинации за почивка. Атмосферата, в която е потопена всяка къща за гости в комплекса, е като летен коктейл за очите и сърцето.
  • Пълно уединение с Вашата компания ще ви накара да се почувствате като във ваканционна капсула. Комплексът се състои от 6 самостоятелни къщи за гости, оборудвани с цялостно кухненско обзавеждане. Разполагате даже с ютия и дъска за гладене, за да сте независими и стилни през цялата почивка. Предоставяме ви цялата къща и сме истински невидими. Появяваме се наоколо само, ако ви потрябва нещо.
  • Условията във всяка къща са отлични. Светла всекидневна с трапезария ви вдъхновява всеки ден да се гмурнете по-дълбоко във Вашата ваканция в Керамоти, а специално обособен кът за гледане на телевизия с разтегателен диван издига следобедната дрямка на съвсем ново ниво. На ниво блажена сиеста.
  • Сиестата е почивка на съвсем друго ниво, а децата са винаги под око. Те ще се отиграят на двора на къщите за гости в комплекса Керамоти апартмънтс. А вие ще го карате полека, ще си боцкате салатка и ще ги наблюдавате лежерно, докато са на детската площадка.
  • А нещо по-сериозно? Пече се, спокойно. Във вътрешния двор на нашите къщи за гости в Керамоти има и персонално барбекю. Просто перфектно за летния сезон, нали?
  • Нямате грижа за нищо, хазяите са направо невидими, а очите ви се наслаждават на грижливо селектирани и поддържани екзотични растения.
  • Откъсването от обичайното ежедневие е пълно, но имате възможност да си откъснете каквото ще ви трябва от него по време на лятната ваканция в Керамоти. В къщите за гости от комплекса разполагате с всякакви съвременни удобства и възможности за връзка със света като безплатен Wi Fi интернет и цифрова телевизия.
  • Щом ви потрябва нещо, един поглед е достатъчен и се появяват стопаните на комплекса. Иначе ви оставят в пълно спокойствие и уединение. Освен това в Керамоти апартмънтс ползвате ежедневно камериерско обслужване и никога нищо не ви липсва.

Та, елате в нашия комплекс къщи за гости, за да разберете какво значи уединение с приятна компания – компания от приятели, удобства и екзотична лятна атмосфера.
Ако това е вашият тип туризъм и почивка, заповядайте в къщите за гости на Керамоти апартмънтс. А догодина…
Догодина ще повторите – обезателно.