Който е дошъл, трудно си е тръгнал

Така си е… Колкото и странно – и леко озадачаващо да звучи, всъщност е обяснимо.

Напълно обяснимо е на тръгване от почивката в Керамоти, децата да заявят, че искат да живеят в Гърция, а вие…

Вие даже и сълза може да отроните, сещайки се колко грубо предстоящите задачи ще нахлуят в живота ви. Отново.

Така е… Като седмица сте прекарали с настроението:

 

Апартаментът е до морето, а морето е до апартамента.

Excelsior19

В Керамоти апартмънтс е така:

  •     Комплексът предлага луксозни и добре обзаведени апартаменти с пълно кухненско оборудване. Така можете да ползвате пространството пълноценно не просто като място за спане в Керамоти, а като уютна зона, в която сте си само вие и уникалните истории за ваканционните изживявания през деня.
  • А има и допълнителни удобства. За да сте свързани със света и да споделяте в по-широк кръг очарованието от всички красоти на Керамоти, апартаментите разполагат с безплатен безжичен интернет (Wi-Fi) и сателитна телевизия. Така, докато си гледате лежерно някое филмче, можете да споделите в социалните мрежи снимка от почивката в Гърция, сякаш намигвайки: Ей, хора, вижте къде съъъъм!“. И после Like, Like, Like… В добавка пък  обезателно ще получите коментар „Дразниииш.“ Естествено, та вие сте на ваканция в Керамоти!
  •  А ако сте цяла бойна дружина? Колкото по-весело, толкова по-…удобно. Идвайте цялата банда. Керамоти апартмънтс разполага с двустайни и тристайни апартаменти с удобно разпределение на стаите. Чудно за семейна почивка. А ако сте със семейни приятели, отседнали в съседния апартамент, става приказка.

 

  • Приказка със специален саундтрак. С едно от най-релаксиращите възможни озвучавания. Заслушайте се само: цър-пър, цър-пър, цър-пър. Дааа…, за да е пълна лятната нирвана всеки апартамент под наем в Керамоти апартмънтс върви с барбекю и уютно вътрешно дворче.
  • А плажът е съвсем близо. Комплекс Керамоти апартмънтс е на има-няма 100-150 метра от морето, което ви е около 5 минути пеш. Направо да си затананикате „Апартаментът е до морето, а морето е до апартамента“. Къде го има това? Е как къде – в Керамоти апартмънтс.

 

  • Вашата семейна почивка в Керамоти започва с топло посрещане – откъдето и да го погледнете. Разчитайте на отдаденото ни отношение, топло колкото нежните лъчи на слънцето. А обслужването в комплекса ще ви откъсне напълно от забързания живот. Направо си намирате нови семейни приятели в лицето на нашия екип.

А накрая? Накрая, примерно след десетина дена, следва носталгична тъга. Малките деца може с леко влажни очи да ви заявят „Искам да живея в Гърция!“. Е, можете да сбъднете това желание – поне частично.

Керамоти апартмънтс сме тук и догодина, и по-догодина, и по-по-догодина… Затова можете всяко лято да отсядате при нас и да превърнете ваканцията в Керамоти в начин на живот. Все едно си ходите на село. Обаче сте в спокоен, добре уреден комплекс в Гърция.

Там, където няма шум, а само атмосфера мека.

И в курорта Керамоти го карате полека.

Апартаментът е до морето, а морето е до апартамента.

В Керамоти апартмънтс елате и времето няма да ви стига. Но ще си го бива.