Не е въпрос на късмет – а на откриване на точния слънчев мезонет

В процес сте на тазгодишното голямо чудене за голямото лятно мързелуване?

Искате да имате късмет да попаднете на добро местенце – естествено. Тоест там, където всеки ден ще намирате девствени или поне запазени и облагородени късчета природа.

Започнете да отброявате дните до блажената почивка на морето. Изгаряте за лятна сиеста, нали? Чак календарът започва от страстни погледи да се топи.

Но пък знаете ли….

Не е въпрос на късмет – смело резервирайте нощувки в Керамоти

Защо ли?

 • Близо е до България
 • Има хубав голям плаж
 • И е толкова колоритно, че… ще искате да спите с отворени очи. Да хванете всяка красота, не за друго.

А за да избягате съвсем от нуждата от късмет в Керамоти апартмънтс, още отсега резервирайте си мезонет.

И всичко ще е уредено. Не е въпрос на късмет, няма да гоните някакъв шанс за хубава почивка в Гърция.

Директно запазвате мезонет в Керамоти апартмънтс и обратното броене до страхотната ваканция започва.

 Само дръжте под око календара и си стягайте багажа. Ние имаме грижата за останалото:

 • Керамоти апартмънтс разполага с 6 еднофамилни къщи на пешеходно разстояние от морето.
 • Всяка къща тип мезонет в комплекса е разположена на 3 нива, има по 5 стационарни легла и 2 разтегателни дивана (всеки за по двама човека). При желание можете да се съберете до 6 човека. Тъкмо за весела лятна почивка с най-близките семейни приятели.
 • Комплексът предлага отлични условия, точно за спокойна семейна почивка на море. На високия първи етаж еднофамилните къщи на Керамоти апартмънтс имат по две спални помещения с двойни легла (едната разполага и с 32-инчов телевизор с “Булсатком). На етажа има баня/ тоалетна.
 • А за да не ви липсва нищо, на високия партер (около 1,80 над нивото на улицата) има всекидневна, снабдена с цялото необходимо кухненско обзавеждане (голям хладилник с камера, котлони, вградена фурна, микровълнова печка, тостер, електрическа кана, кафеварка, съдове за готвене, прибори, включително кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н.).
 • Също за да не ви липсва нищо, навсякъде в еднофамилните къщи за гости от комплекса Керамоти апартмънтс има безплатен безжичен (WiFi) интернет.
 • И нека голямото лятно мързелуване да започне. Разполагате се царски в комфортна всекидневна с трапезария. А специалният кът за гледане на телевизия с разтегателен диван и втори 32-инчов LCD телевизор (със сателитна антена „Булсатком”) ви пренася директно в състоянието „Ето това се казва почивка, никой да не ме закача.“
 • Пак на високия партер разполагате с втора баня/тоалетна, която е снабдена със сешоар. В мезонетите от нашия комплекс в Керамоти можете да ползвате и ютия и дъска за гладене. Така си имате всичко и на топ ниво по време на вашата бленувана отпуска.
 • Отпускате се на приятна, свежа температура и запазвате лятната си енергия. Спалните помещения и всекидневната на всеки от самостоятелните мезонети в Керамоти апартмънтс са ефективно климатизирани.
 • И, понеже без това сиеста не става, всеки от мезонетите в комплекса Керамоти апартмънтс върви с вътрешен двор, барбекю, детска площадка и малка градинка с екзотични растения.

 

 • А камериерското обслужване на топ ниво се подразбира – нали говорим за пълен релакс все пак…

Изглежда завърши голямото чудене за лятното мързелуване? Започнете обратното отброяване до Вашата почивка на морето. Помнете, че в Керамоти апартмънтс мечтаната почивка не е въпрос на късмет, а е екзотична природна даденост. Атмосферата е разкошна, а е в нашата природа да ви потопим в комфорт.

Направо резервирайте в нашето райско местенце, стягайте куфарите и започнете отброяването.

Календарът започна ли лекичко така да ви намигва?