Вила, кацнала сред екзотиката на Керамоти

Елате там, където ще ви буди самата екзотика всяка сутрин. И с една свята ваканционна благодарност ще казвате:

„Добро утро слънчице и моренце. Добро утро Керамоти“.

Къде точно? Във вила Белвю – част от комплекса Керамоти апартмънтс.

Белвю е малък комплекс от ваканционни вили в Керамоти – перлата на туризма в Гърция, която се намира в непосредствена близост до остров Тасос.

Ще се чувствате като у дома си, ще спите спокойно и ще ви буди самата екзотика…

Да се събуждаш във вила, кацнала сред екзотиката на съвършеното лято

Разкошен старт на всеки ден от почивката, нали? Вила Белвю е по-специална от другите къщи за гости в Керамоти. Сградата е с очарователен облик, изплуващ непрекъснато пред очите, сякаш ви плисват вълни от лятна нирвана.

Апартаментите съчетават модерния стил, удобното обзавеждане и изящни столове и маси от екзотична дървесина.

А на тотална следобедна сиеста в Гърция може да се отдавате на две просторни тераси.

Простор.

Простор за духа, който отваря перспективата.

Това ви дава почивката в този комплекс от вили в Керамоти.

И по-конкретно…

Какво ви влюбва в семейната почивка в Гърция?

Още с влизането апартаментите под наем в рамките на вила Белвю започват да ви ухажват. Да ви съблазняват моментално да забравите за грижите. Даже да бъдете леко безотговорни към времето.

Да се насладите на истинска сиеста.

Това ухажване придобива разнообразни форми:

  • Две просторни спални помещения във всяка от тази ваканционна вила ви подмамват към сладка дрямка.

 

  • След нея, излизате на някоя от двете тераси и потъвате в екзотичен простор. Той е специално декориран и обзаведен с изящни столове и маси от екзотична дървесина. Докато си пиете кафето сутрин, окрилени ще изричате на глас „Добро утро слънчице, добро утро мечтана ваканция“.

 

  • Просторът, настанил се в духа ви, остава и вътре във вилата. Сградата е с очарователен облик и функционално оборудване, за да сте потопени постоянно в сиеста духа на почивката. Помещенията са големи и разполагат с всичко необходимо за пълно отпускане: напълно оборудвана всекидневна с голям хладилник с камера, котлони, фурна, микровълнова печка, тостер, кафеварка, готварски пособия и съдове за готвене, прибори, включително кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н. Част от всекидневната е обособена като приятна обширна трапезария.

 

  • За да запазите усещането за простор и уединение във всеки миг от Вашата ваканция в Керамоти, тази семейна вила предлага и уютен кът за гледане на телевизия с отделен разтегателен диван и голям 37-инчов LCD телевизор с постоянна сателитна връзка чрез “Булсатком.

 

  • А ефективна климатична инсталация във всички помещения ще поддържа свежестта на настроението ви по време на цяла почивка в Керамоти.

 

Влюбете се във ваканцията в Гърция това лято, като запазите чудно място в тази прекрасна вила за почивка в Керамоти. Ще разберете, че сте влюбени, когато пожелаете престоят ви да продължава и продължава.

А на тръгване… на тръгване ще изгрее в душата ви слънчево обещание към вас самите:

„Ще се върна отново тук“

Просто част от сърцето ви остава завинаги във Вила Белвю.