Изгрява ли всеки ден ваканцията, потопени сте в чара на „Сънрайс”

Там отивате на спокойна почивка,

откривате вълшебна гледка

и от силата на новия слънчев ден

на зората, зареждаща духа с вълшебства

изгрява лятната ваканция в утрото, отпило от простора и безбрежната сиеста.

Това е чарът на комплекс апартаменти „Сънрайс”.

Нека лятната ваканция открие най-прелестния си изгрев

Нека Вашата почивка в Гърция е белязана от вълшебството на изгрева. Ако още се чудите къде да отседнете, в Керамоти ви очакват сред най-приказните изгреви и залези на света.

Елате в най-слънчевия комплекс от апартаменти в Гърция „Сънрайс” и ще се убедите, че това не са просто места за настаняване.

По-скоро се разполагате в изпълнени със спокойствие и светлина олтари за посрещане на изгрева.

Изгревът на съвършената лятна ваканция е изпъстрен с:

  • Живописни пейзажи на Керамоти – комплексът е разположен в колоритната перла на Гърция Керамоти, градче характерно с очарователните си пейзажи
  • Атмосфера за дълбоко презареждане – определено вашата почивка ще е истински зареждаща, понеже в комплекса потъвате в елегантен екстериор, изваян от умело подбрани материали, придаващи колорит и автентичност на цялата обстановка
  • Истинско преоткриване на спокойната почива на морето – „Сънрайс” е комплекс от 2 комфортни апартамента под наем, оборудвани с всичко необходимо за една пълноценна почивка в Гърция.
  • Разполагате се удобно в два оптимално обзаведени апартамента – „Сънрайс” е прекрасно място за настаняване на 2 приятелски семейства. Комплексът разполага с два удобни апартамента за тиха и спокойна почивка с приятели. По-големият апартамент е тристаен с общо 4+2 легла и разполага с всекидневна и две спални.
  • Оборудване за самостоятелна и пълноценна почивка – щом се настаните в комплекс „Сънрайс” започвате да се наслаждавате на изгряващата лятна ваканция самостоятелно и на спокойствие. Разполагате с всекидневна, снабдена с цялото необходимо кухненско обзавеждане (голям хладилник с камера, котлони, микровълнова печка, тостер, парти грил, кафеварка, съдове за готвене, прибори, вкл. кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н.)

Но това далеч не разкрива цялата красота на изгряващата ваканция…

Комфортът има свой изгрев, когато сте отседнали в комплекс „Сънрайс”

В този изгрев ви потапят просторна трапезария и кът за гледане на телевизия, в които се отпускате като у дома си. Просто, след плажа и разходките из Керамоти, се опъвате на разтегателния диван, пускате си 37-инчовия  LCD телевизор (със сателитна антена „Булсатком”) и сте вие. Релаксът е пълен.

Имате и безплатен безжичен (WiFi) интернет, ако се присетите да споделите нещо.

По-малкият апартамент пък е компактно двустайно бижу от 15 кв. м., в което уютът презарежда цялото семейство.

Стаите са удобно разпределени, всеки от апартаментите разполага с баня/тоалетна, а камериерка извършва ежедневно почистване, подменя чаршафите и кърпите за лице на всеки 3-4 дни и зарежда с консумативи като тоалетна хартия, течен, сапун, веро…

Протегнете и уловете изгрева на спокойната почивка сега

В комплекс апартаменти „Сънрайс“ в Керамоти наистина изгрява сиестата на една спокойна почивка на морето. Ако обичате комфорта, отпускането вечер сред блажено спокойствие и практичните удобства, резервирайте сега.

Всяка вечер от почивката ви в Гърция в душата ви ще изгрява пълна лятна сиеста, докато отмаряте на една от двете просторни тераси на комплекса – с биричка или бяло винце в ръка.

Щом сиестата изгрее, ефектът „Сънрайс“ е винаги „ехааа“.