Изгрее е ли сиестата на хоризонта, в Керамоти смеНе сте предполагали, че съществува такова място…

А то ей го къде е… На хоризонта. И Ви маха.

Керамоти е идеално и много спокойно място за почивка в Гърция през лятото на 2022 година, защото:

  1. Намира се наблизо. Керамоти е разположено в долното поречие на река Места. Само на няколко по-слънчеви идеи за лятна ваканция. Виждате по-светлите дни и сте там.
  2.  Градчето е изключително живописно и потапя всеки свой гост във ваканционна сиеста.
  3. А тази сиеста… Ееех тази сиеста там сякаш изгрява отвсякъде. Огромни плажове, фантастични пейзажи, приказни места за разходка, морски бряг, на който плажува самото лято, докато слънцето му носи свежи коктейли от игриви отблясъци в морската вода…

Направо нагазваш до колене.

В невероятната лятна ваканция в Керамоти.

Курортната Перла на Гърция е истинско откритие за хора, търсещи място за спокойна почивка, даваща простор на духа.

Защото…

Който е дошъл, трудно си е тръгнал… без албум от вълшебни спомени

И разказва ли, разказва…

А това са все разкази за… времето. Времето винаги може да е тема на разговор, нали?

В Керамоти обаче разказът е фантастичен.

Наистина!

Това е разказ как някой сякаш е изобретил машина за скоростно пътуване във времето. Повечето ваканцуващи в Керамоти разказват за чудат феномен. Изобщо не са усетили как са отлетели миговете. Като профучаващи чайки. Стягат се за вълшебна почивка в Гърция, потеглят към Керамоти и хоп… отново са в София?

Как стана???

Магия.

Магията на специалната ваканция в Керамоти.

Малко по-късно тези хора се опомнят. Опомнят се къде са били и къде са сега. И започват да разказват. То пейзажи, то места за разходки, то приказни плажове, то плитко море… Лятна нирвана. До колене.

Магия.

Щастливците си спомнят обаче и един конфликт. Вътрешен конфликт. А и конфликт в семейството. Трудно е да си тръгнеш от Керамоти… Мнооого трудно. А когато детенце тропне с краченце и ти заяви „Аз пък оставам, искам живея в Гърция!“, направо си в шах. Който прераства в мат, когато секунди по-късно осъзнаеш, че… всъщност и ти искаш същото.

Магия Ви казваме.

Ще я живеете, разбира се! Ето как.

 

С магично място за лятна вакнция

Настанете се удобно в компанията на приказни гледки от лятна сиеста

И ги запомнете. Снимайте също. Много Да си имате. За цяла година. Показвайте после от тях на семейни приятели. Да дойдете догодина цялата банда. Няма да Ви свършат спокойно.

Защото Керамоти е толкова приказно място за спокойна семейна почивка на море, че… Нали знаете… Приказките завършват само с хепиенд. Което не е точно край, защото щастието си продължава…

Гледайте:

  • После отивате на плажа. А ако сте по по летните удоволствия, направо хуквате натам. Хуквате, хуквате, ама… изведнъж застивате. Ехааа. Колко фин пясък! Гали се в стъпалата.

  • А я погледнете наоколо. Ама какво… Е няма такава красота. Пейзажите са приказка. Какво ще правите в Керамоти ли? Ще снимате естествено. И ще запомняте. Обаче, колкото и живи спомени да създавате, наистина се погрижете за фотографиите на това магично място за почивка. Нали ще трябва и да Ви завиждат? Щрак, вълшебен пейзаж. Палми, огромни плажове, изгреви, залези. Поствате в Социалните мрежи и… „леле как си угаждаш, дразниииш!“

  • И какви само са условията… Чудили сте се къде да отседнете в Керамоти. Накрая намирате перфектното място за настаняване. Керамоти апартмънтс Ви настаняваме в епицентъра на лятната сиеста. Разполагаме с големи, удобни и практично обзаведени апартаменти и къщи в тази курортна перла на Гърция.

  • Настанявате се и ваканцията започва. Започва с… Пссст. Биричка за добре дошли в перлата Керамоти. На първа линия. Цялата гръцка прелест е в краката Ви.

  • Даже си похапвате от нея понякога… Керамоти е истинска перла и за рибарите. Затова там ще се потопите напълно в морския вкус на Гърция. Като във всеки аспект от лятната ваканция в този курорт и в това отношение имате вълшебен простор. Всякакви традиционни гръцки вкусотии ще сърфират по небцето и ще носят още слънце на сърцето.

А децата?

  • Не им го причинявайте! Настина. Недейте. Да, сигурни сме, че при баба е хубаво. Но да отидете в Керамоти без тях… Е, заслужени ще бъдат угризенията. Защото Керамоти е разкошно място за почивка с деца. Там те ще играят, ще джапат в плиткото море, ще се смеят. Ще се изпълнят с простора на лятото. И ще си го запазят в сърчицата завинаги. Ще го запазят там, където игриво към мечтите плува техния бял делфин.

  • А летният коктейл е готов. И много цветен. Освен с пейзажи и плажове, Карамоти ще окрили лятната ви ваканция с много места за разходки и посещение. В градчето има много приятни за разглеждане комплекси, ресторанти, барове, алеи… А наблизо са живописните Кавала, Филипи, Елефтеропули… Ако пък си падате по пасторалната обстановка, може да се разходите по калдъръмените улички на Ксанти.

Та, въобще не се колебайте. Ясно е какво ще правите в Керамоти. Ще се потопите в такава сиеста, че ще си помислите дали не може да уредите да заживеете там.

Затова въпросът по-скоро е какво ще правите щом ваканцията ви свърши. Ще се съпротивлявате. Ще искате да си откраднете някоя и друга минутка. Даже може да започнете да саботирате отпътуването като се правите на разсеян/а с приготвянето на багажа или дори като тънко пречите на другите да приготвят своя.

А щом наистина потеглите, може да се почувствате сякаш ви отвличат.

Ще се обърнете с копнеж назад, ще се загледате в отдалечаващите се гледки на отминала сиеста и ще си дадете едно дълбоко лично обещание:

„Ще се върна“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *