Какво място само…

Настаняване ли е да го опишеш… Сиеста…

Така може да се потопите в почивката си в Керамоти, че да поискате да живеете в Гърция.

Защото в Керамоти лятната ваканция винаги е… ехааа.

Дори и с деца. С цяла тайфа.

Керамоти  е точното място за почивка на морето с детето. То и римата си подказва колко си отиват. Плажовете на курорта са огромни и изпълнени с разкошен пясък, морето е… няма такова море. Морето на Керамоти е плитко, чисто и просторно. Няма дразнещи тълпи. Няма стрес. Няма притеснение кой колко може да плува. Просто си се люлеете кротко на вълните… на лятната сиеста.

В която потъвате.

До колене.

И за да не вземе да изплувате случайно, в Керамоти е лесно ще намерите къде да отседете за Вашата слънчева почивка на море.

В курорта има удобни къщи за гости и апартаменти под наем, които ще приютят Вашите ентусизирани вечери от лятната ваканция.

През деня с насищате с лято, а вечерта идва времето…

 

Вълшебните места за настаняване в Керамоти

Когато сиестата е сервирана с вкус

Онлайн ще намерите много оферти за отсядане в Керамоти. Мненията са предимно положителни. Просто разглеждате предлаганите места за настаняване, опаковате багажа и… цопвате в сиеста.

Но позволете да Ви открехнем за една тайна…

Керамоти все по-бързо натрупва слава на вълшебно място за лятна ваканция. Заслужено. И вдъхновяващо.

Но сиестата е взискателна. Може да попаднете на места за настаняване, разчитащи повече на славата на мястото, отколкото на условията.

Така сиестата Ви… може и леко да се размие.

А ще е грехота да се наслаждавате на някой от неземните пейзажи на Керамоти, без да Ви е съвсем таман. Без да сте нагазили наистина в сиеста до колене. Както нагазвате в морето на Керамоти.

Затова подходете с нужната взискателност към Вашата семейна почивка на море.

А Керамоти апартмънтс вече сме подходили по този начин. Гледайте:

  • Обзавеждането им е съобразено с нуждите на Вашата семейна почивка. Всичко сме предвидили, за да ви посрещнем възможно най слънчево. Апартаментите са с пълно кухненско оборудване, за да си оставате вечерите спокойно само със свои хора.
  • И с най-Вашия най-важен човек. Керамоти апартмънтс сме се погрижил да имате къде да отседнете на това приказно място на морето с Вашето дете. Апартаментите ни са просторни – каквато е цялата почивка в Керамоти – разполагат с безжичен интернет (Wi-Fi) и сателитна телевизия. Ако детето се изтощи от забавления на морето, може да си изкара един следобед в пълна сиеста. А през това време Вие…
  • Вие достигате нови брегове на сиестата с компанията. Цялата дружина сте пристигнали в Керамоти и живеете малко като в сериала „Приятели“. Поне за ваканцията. Керамоти апартмънтс сме Ви настанили в съседни апартаменти. А в дворчето се чува… цър-пър. Наздраве. И приятен следобед!

Добре, че някой от Вашата компания пусна мухата, нали? Да дойдете в Керамоти заедно. И да го почерпите – с едно „пссст“ за „Добре дошли“.

 

Ето това е спокойно място за почивка на морето

А уединението със слънце и море ще Ви окрили

Да си в апартамент или къща за гости в Гърция на морето за нас от Керамоти апартмънтс е нещо специално.

Ние държим почивката Ви в Керамоти да е истинска перла, бляскаща със спомена за Егейско море. Със спомена за безбрежна сиеста.

Затова ще се чувствате приятно сами на Вашата семейна почивка. Ще сте си само Вие. Кротко и без притеснения. Ние ще се появяваме, само когато Ви потрябваме.

Ето така разбираме ние истински релаксиращата семейна почивка на море.

Да си си с твоите хора. И с разкошната шир на морето. Приятно отпуснати в кротко дворче с барбекю.

Защото знаем, че който дойде в Керамоти, му се приисква да го сподели – само с най-близките.

А щом се получи и римата, значи идеята сама си идва.

Керамоти става Вашето място. Място, на което Ви се приисква да заживеете.

Място, на което всичко Ви стига – защото е… ехааа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *