Там, където люлката на сиестата остава във влюбената душа на туриста

 

 

Не усещате времето. Не помните ангажиментите. Не знаете колко е часът.

Просто… сте…

Там, където тънките нюанси на сиестата кротко Ви полюшват, шепнейки успокояващи слова.

Къде е това?

На едно специално място…

Да Ви заведем?

Хайде с нас…

Отиваме на едно кротко и спокойно място за семейна почивка в Гърция през лятото на 2022, 2023, 2024…. година.

Всяка година сме там…

 

Където попадате в любимата вила на морето

Сериозно. Ако морето можеше да ползва място за настаняване, щеше да е там.

В удобна и комфортно обзаведена къща за гости или апартамент под наем в Керамоти, Гърция.

Няма такава нирвана.

Вижте само:

  • Ако сте по кротките семейни почивки на море, къщата за гости е едно от най-логичните решения. Удобно е. Лежерно е. Откъснато е от глъч, грижи, уморителен бяг.
  • То не е просто ритъм… По-скоро е нежно, унесено полюшване в удобно обзаведена къща за гости или апартамент под наем. 6-те самостоятелни къщи в Керамоти апартмънтс са напълно обзаведени, за да си обособите специална ваканционна капсула само за Вас. Получавате пълно уединение с Вашата компания и пълна свобода да изживеете лятната ваканция с желаната вибрация.
  • А тази вибрация представлява ту кротко полюшване сред разтопяващите нюанси на лятото, ту уютно пукащо наслаждение, носещо особен вкус на уединението. Към всяка самостоятелна къща за гости в Керамоти апартмънтс сме предвидили приятно обособено дворче и персонално барбекю. Погрижили сме се наистина да си боцвате топли парченца лятна сиеста.
  • И да пълните очите си постоянно с екзотична красота. На фона на фантастичните изгреви и залези в Керамоти, в къщите за гости ще имате възможност да се наслаждавате на грижливо селектирани екзотични растения. Така погледът ще се полюшва игриво от естествено свежи цветови нюанси.

Няма защо да се чудите какво ще правите в Керамоти. Ще си припомните какво е почивка с простор. Ще разберете защо никога не Ви се прибира от там…

 

Откъдето все по-трудно си тръгвате

Вие хубаво сте намерили къде да отседнете в Керамоти, но… Дали собствениците на съответния комплекс са наясно какво ги очаква?

А Вие наясно ли сте?

Това… специфично полюшване на сиестата хипнотизира. Хипнотизира дотолкова, че не усещате как минава времето. Не усещате как Вашата ваканция в Керамоти приключва.

Защото си имате всичко.

Море до колене. Пейзажи, достойни за корица на самото лято. Спокойствие, отварящо хоризонти. Удобно обзаведени апартаменти и къщи за гости за почивка на море с всички Ваши приятели.

Направо да ги викате поетапно в Керамоти апартмънтс и да си почивате цяло лято…

Вечно лято?

Ще Ви се.

Толкова Ви се ще, че трудно ще си тръгнете.

И ще обявите всеки ангажимент, всеки срок и всеки календар, напомнящ датата на връщане в България, за вечен враг.

Е, да се барикадирате в къща за гости в курорт едва ли е разумно… Направо си е безумно.

И тогава какво ще правите, щом дойде време да си тръгнете от Керамоти?

Остава Ви едно нещо. Един слънчев лъч. Един последен повей гръцка сиеста, приятно полюшващ перспективите. Обръщате се към любимите и заявявате:

„Ще дойдем пак“

Тук сме. Керамоти апартмънтс ще сме готови за следващото Ви вълшебно лято. Защото знаем, че люлката на сиестата остава в душата на туриста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *